Šotori

Šotori Martins Arts so izdelani iz najnovejših materialov in oblikovani na podlagi bogatih izkušenj pravih mojstrov. Stabilnost ter odpornost naših šotorov na veter sta izjemni, postavljanje pa zelo preprosto.
V šotoru Martins Arts se boste počutili varne in pripravljene na nove avanture v naravi.

 


 

Residence 3

 

Šotor, katerega ponjava ima visok vodni stolpec (2000mm), je primeren za udobno bivanje treh oseb. Ima predprostor za shranjevanje opreme. 


 

Residence XL

 

Večji šotor iz družine iglujev. V njem lahko bivajo trije odrasli ali dva odrasla z dvema otrokoma. Spalnico lahko ločimo z vmesno steno. V velik predprostor shranimo mnogo opreme. Vodni stolpec je 1500 mm.


 

Capitol 4

 

mere A - velik

mere B - mali

Družinski šotor z zelo velikim pokritim prostorom. Namenjen je udobnemu bivanju štirih odraslih oseb z mnogo opreme. Spalnico lahko predelimo z vmesno steno, visok vodni stolpec (2000 mm) pa nudi dobro zaščito pred dežjem.


 

Base 2

 

Mali šotor za dve osebi s povišanim vodnim stolpcem, primeren tudi za daljše bivanje v naravi. Ima strešni zračnik ter mrežna vrata proti insektom. Vodni stolpec je 1500 mm.


 

North Dome

 

Šotor za dve osebi z manjšim pokritim predprostorom kamor lahko shranimo opremo. Spalnica ima mrežna vrata proti insektom ter notranje odlagalne žepe. Vodni stolpec je 1200 mm.


 

North Dome 2

 

Mali šotor za dve osebi s povišanim vodnim stolpcem, primeren tudi za daljše bivanje v naravi. Ima strešni zračnik ter mrežna vrata proti insektom. Vodni stolpec je 1500 mm.


 

Shadow

 

Šotor ščiti pred škodljivim UV sevanjem. Postavljanje je hitro in enostavno. V podlago ga pritrdimo s klini, na peščenih plažah pa s peskom ali kamni obtežimo zunanja sidra. V notranjosti je dodaten žep za manjše predmete.


 

Martins Arts

Stopite v kontakt z nami!